Kissalasta

Sinivuoren kissat syntyvät, kasvavat ja elävät tavallista perhe-elämää 100v vanhassa Sinivuoren Kivilinnaksi kutsutussa talossa.

Piha ja vehreä lähiympäristö mahdollistavat monipuolisen kissanelämän. Sinivuoren kissat ulkoilevat valvotusti päivittäin.

Suuressa vanhassa talossa kissat tottuvat sekä remonttiääniin että vilkkaaseen seuraelämään.

Kissoilla on useita luottoihmisiä ja ne saavat osakseen paljon huomioita ja rapsutuksia. Kissoista kasvaa ihmisläheisiä ja sosiaalisia.

Ne ovat kiinnostuneet kaikesta talossa tapahtuvassa ja osallistuvat aktiivisesti perheen puuhiin.

Öisin kissat käpertyvät tiiviisti ihmistensä kylkeen tai lähipiirongin päälle näköalapaikalle.

Aina yhdessä

Kissalan kissat

Sinivuoren kissakuningattaret Pikku-Piun Brown Girl In The Ring F EUR n 24 (ruskeatäplikäs) eli LUNA sekä Fi*Novameeran Eartha Kitt F ABY o (punainen) eli XENA ovat syntyneet samana päivänä 9.11.2019. Uudet perheenjäsenet saapuivat Sinivuoreen keväällä 2020 perheen ensimmäisiksi kissoiksi.

XENA

Abessinialainen Xena on vilkas ja aktiivinen kissa. Rivakat polku- ja hiekkatielenkit oman ihmisen kanssa ovat lempipuuhaa vuodenajasta ja säästä riippumatta. Lämpimällä säällä ulkona vietetään useita tunteja lintuja ja muita luonnon ihmeitä tarkkaillen, välillä torkkuen ja eväsherkkuja maistellen. Xenan ensimmäinen pentue syntyi FI*Novameeran sijoituksena alkuvuonna 2021.

LUNA

Eurooppalainen Luna on rauhallinen ja lempeä kissa. Luna huolehtii äidillisesti kaikkien hyvinvoinnista eikä etuile koskaan. Luna hoiti, puhdisti ja imetti myös Xenan ensimmäisen pentueen pentuja silloin, kun oikea emo halusi levätä. Lunan ensimmäisen pentueen odotetaan syntyvän viikolla 46 / 2021.

Elämän mittainen polku

Sinivuoren ihmisille uusi kissaharrastus on tuonut iloa ja touhua.

Kokeneet kissojen kasvattajat ovat olleet apuna ja hyvin osaavia, ystävällisiä ja avuliaita.

Uuden oppiminen on virkistänyt mieltä ja tuonut vastapainoa muun elämän kiireisiin.

Innostava kasvattajapolku on alkanut, ja jokainen päivä ihanien kissojen kanssa on arvokas ja ihmeellinen.

Harkitsetko kissan hankkimista?

Kissa on sosiaalinen lemmikki. Se nauttii kissakavereista, muista eläinkavereista ja omista ihmisistä. Kissasi odottaa sinua kotiin.

Kissat tarvitsevat virikkeitä ja liikuntaa. Hyvästä ravinnosta ja puhtaudesta huolehditaan joka päivä. Laadukas kissanruoka ja -hiekka, vakuutukset ja lääkärikäynnit aiheuttavat kuluja.

Kun elämässäsi tuntuu olevan kissan kokoinen tyhjä tila, pohdi huolellisesti kissan hankkimiseen liittyvät seikat. Kissa on ilonasi seuraavat 10-20 vuotta.

Sinivuoren Kissalan pennut luovutetaan aikaisintaan 14 viikon ikäisinä, virallisesti rekisteröityneinä, eläinlääkärin tarkastamina, rokotettuina ja sirutettuina.

Mikäli olet kiinnostunut Sinivuoren Kissalan pennuista, sovi vierailusta kasvattaja@sinivuorenkissala.fi

Pentutiedot ja uusia kuvia päivitetään näille verkkosivuille. Lisäksi voit seurata pentuelämää mm. Jodelissa ja instagramissa @abybabyt sekä @eurobebet.