Kategoriat
Kissamaisia juttuja

Ei pentuja varattavissa

Lunan pennut ovat olleet terhakkaita, toimeliaita ja vauhdikkaita pikkukissoja. Yöt nukuttiin sekä kissaäidin että omien ihmisten lämpimässä, mutta päivällä riitti menoa.

Varaustilanne 15.5.2022

VARATTU

”Hopea” on nyt virallisesti Aili. Tämä ruskeatäplikäs, tiikerimäinen tyttö on ihmisistä kiinnostunut, valloittava, siro ja rohkea kissa. Aili lähtee Elisan ja reippaiden ja kovasti kissaa odottavien pikkupalvelijoiden kotiin.

MYYTY

”Nukku” on nyt virallisesti Aino. Tämä ruskeatäplikäs tyttö on pentueen suurin neiti, suurisilmäinen kaunotar. Aino on lähetenyt Täplä-Nalan isosiskoksi.

MYYTY

”Täplästä” tuli virallisesti Aurora ja uudessa kodissa Nala. Tämä vaalein ruskeatäplikäs tyttö on lähtenyt Hannan, Viivin ja Vilman kotiin. Täplä lähestyy ihmisiä ja kokeilee kaikkea uutta erittäin rohkeasti.

MYYTY

”Mustusta” tuli virallisesti Arvo ja uudessa kodissa Aatu. Tämä musta poika lähtee Karin ja Marjon kotiin. Mustu telmii sisarusten kanssa, mutta hakeutuu ihmisen syliin aina kun mahdollista.

MYYTY

”Alex” on nyt virallisestikin Alex. Tämä ruskeatäplikäs, reipas kehrääjäpoika lähtee Hannelen ja Hannun kotiin toisen kissan pikkuveljeksi. Alex on aina menossa mukana, kun tapahtuu (ja täällähän tapahtuu).

Pennut luovutetaan omiin koteihin helmikuun 2022 lopulla 14 viikon ikäisinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *